Home TÚRÁK

TÚRÁK

by TT Admin

Az erdő a mi rendelőnk

A természet közeli szabadidős tevékenységek különösen szép és értékes formája a túrázás.

A túrázás ötvözi a testmozgást a természetben tartózkodással, ami minden ember egészsége és gyógyulása szempontjából kimondottan előnyös. Túrázás közben ismét a természet részének érezheti magát az ember, újra képessé válik arra, hogy figyeljen magára, és megtapasztalja az önismeret élményét. Visszatalál a gyökereihez.

A lényeg, hogy a túrázás pszichológiai és orvosi szempontból is optimális egészségfejlesztő, mert egyszerre tölt be közösségi, egészségügyi és lelki szerepet, miközben fejleszti az állóképességet.

Különféle bajaink, testi-lelki problémáink kezelése végett mind inkább érdemes a természet felé fordulni, segítségét kérni, erejét felhasználni gyógyulásunk érdekében.

Terapeuta túravezetőink segítségével a kikapcsolódás mellett a konkrét meglévő és rejtett testi-lelki problémákra kínálunk megoldást a  természet gyógyító erejét is alkalmazva.

Hisszük és valljuk, hogy túráink felejthetetlen élményeket, az egészség megőrzését, és teljesebb, kiegyensúlyozottabb, minőségi életet fognak nyújtani.

 

              “Az erdő a rendelőnk!”