Home Adatvédelmi tájékoztató a túrákra való jelentkezés esetén

Adatvédelmi tájékoztató a túrákra való jelentkezés esetén

by TT Admin

A Túraterápia.hu által meghirdetett túrákra történő regisztrálásakor kitöltött (elektronikus vagy papíralapú) űrlapon megadott személyes adatait (név, születési év, e-mail cím) a Túraterápia.hu megbízásából Progner László, mint adatkezelő (székhelye: 3600 Ózd, Nemzetőr út 12.) dolgozza fel.

Az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul, az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§-a, és mindaddig tart, amíg Ön a hozzájárulását a lent meghatározott e-mail címre küldött levéllel vissza nem vonja.

Az adatkezelés célja, hogy Ön a túrák statisztikai adataiban szerepeljen, illetve a Túraterápia.hu tevékenységéről, valamint az általa szervezett egyéb túrákkal kapcsolatos hírekről, eseményekről a jövőben rendszeres tájékoztatást kapjon.

A turaterapia.hu honlapon történő regisztrációjával, illetve a túrák helyszínén kitöltött regisztrációs lap aláírásával, és a megfelelő mező kipipálásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő és az adatfeldolgozó az Ön személyes adatait kezelje és feldolgozza, valamint ahhoz, hogy a turaterapia.hu elektronikus hírközlési rendszeren keresztül tájékoztatást küldjön Önnek azon tevékenységeiről és rendezvényeiről, amelyek megítélése szerint Önt érdekelhetik, vagy elküldje Önnek hírleveleit.

Ön jogosult a személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérni, az adatokhoz hozzáférni, azokat módosítani, valamint adatai kezelésére és feldolgozására adott engedélyét visszavonni, az adatkezelést, és -feldolgozást megtiltani, az adatok törlését kérni.

A fenti jogai bármelyikét érvényesítheti e-mailben, a info@turaterapia.hu, vagy a turaterapia@gmail.com címre küldött e-mail üzenettel.

Jogérvényesítési lehetőségeit Ön az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatósághoz is fordulhat.