2015. október 01., csütörtök 15:42

A szorongásos betegségben szenvedők nagyobb valószínűséggel lesznek betegek, és tovább is tart a betegségük. A háttérben álló szorongás azonban kezelhető, ezáltal nemcsak a szorongás tartható kézben, hanem a szövődmények is megelőzhetőek.
 A testmozgás, főként a szabadban, csökkenti a depresszió előfordulási gyakoriságát.

2015. október 01., csütörtök 14:36

Ezen túráink során a benned meglévő félelmeket pozitív irányba fordítjuk és hasznossá tesszük számodra.

A félelem megfontoltabbá teszi az embert, ami fontos tulajdonság. A félelem leküzdése ugyanakkor bátorrá is tesz. Aki nem fél, az még nem biztos, hogy bátor, lehet, hogy csak nem tudja felmérni a veszélyt.

2015. október 01., csütörtök 14:41

Minél nagyobb önbizalommal rendelkezik valaki, annál nagyobb esélye van arra, hogy az életben előforduló problémákat könnyebben fogja megoldani, és annál nagyobb lesz az önállósága is.
Terápiás túránk során az önbizalom és az önállóság növelése a cél.

2015. október 01., csütörtök 14:31

A túra a csapatépítő tréningek és ülések gyakorlatát a természeti környezet, a fizikai mozgás és a saját erő megtapasztalásával egészíti ki.


A csapatépítő és megerősítő túrák egy klasszikus coaching foglalkozás, amely azonban nem egy irodai helyszínen, hanem a természetben zajlik a csapatépítő (vezető) és a csapat (munkatársak) közös túrája során. A túrák műfaja, nehézsége és időtatama is változó lehet. Lehetnek 3-4 órás, de akár 1-2 illetve több napos túrák is.

2015. október 01., csütörtök 15:31

Az önismereti túra egy kalandos utazás önmagaddal. Kint a természetben a túra során megmozgatjuk a világról és önmagadról alkotott képedet.

2015. október 01., csütörtök 15:40

A stressz olyan fizikai, szellemi és érzelmi állapotok összessége, melyek kiváltó oka a feszültség, az aggodalom, és a nyugtalanság.A stressz mára a mindennapok részévé vált, noha mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy ha valakit hosszú időn át ilyen hatás ér, az negatívan hat mind a fizikai, mind a lelki egészségére.

2015. október 02., péntek 18:12

A kapcsolateremtő túráink, ahogy a nevében is szerepel a kapcsolatteremtésre irányulnak, bármely emberek, vagy csoportok számára.

Főleg azoknak ajánlott ez a fajta természetjárás, aki nehezen kommunikálnak, mert egyfajta kommunikációs tréning szerepét tölti be.

2015. október 02., péntek 19:03

Nagyon sokan szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól, de rengeteg próbálkozás, erőfeszítés és fogyiprogramok után sem sikerül látványos erdményeket elérniük. Ráadásul a túlsulyos ember általában gátlásos, szorongó, kényelmetlenül érzi magát ha környzete figyeli, netán kritizálja, kineveti lefogyására irányuló törekvéseit.

2015. október 03., szombat 15:36

Az ember alapvetően társas lény. Ebből kifolyólag természetes igénye a közösségben való létezés, ezen belül pedig fontos szerepet tölt be a párkapcsolat ami a közösség és egy társadalom fontos alkotóeleme, a család alapja.

Youtube videók

 

Zemplén

 

 

A Bükk

 

A Mátra gerincén

 

Facebook oldalunk