2015. szeptember 30., szerda 20:05

Magunkról

Progner László vagyok, aranyjelvényes természetjáró, bronzjelvényes túravezető.

 

Gyermekkorom óta szenvedélyesen szeretem az természetet, rendületlenül járom az erdőt, hegyet-völgyet.

A sok kirándulás, túrázás során számos élménnyel, ismerettel és tapasztalttal lettem gazdagabb.

 

Észak-borsodi kisvárosban születtem és nőttem fel, így nem véletlen, hogy a környező hegységek, a Bükk, Ó-Bükk, Aggteleki karszt, Heves-borsodi dombság, és a Mátra ismerője lettem.
 

Bronzjelvényes túraveztővé válásom óta szervezek és vezetek túrákat, amellett aktívan sportolok, a másik két kedvenc időtöltésem a tájékozódási túraversenyek és a  terepfutás.
 

Az aktív életmód és a természethez való szoros kötődés eredményezte, hogy nagy érdeklődéssel fordultam az egészséges életmód felé, tanulmányaim és munkám is ez irányban orientálódtak.Jelenleg egy holisztikus irányzatot képviselő egészségközpont munkatársa vagyok.
 

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy hogyan tudnám az emberek testi-lelki problémáinak kezelését és a túrázást összekapcsolni. Így született meg a teárpiás túra ötlete, amely tudomásom szerint egyedülálló. A túrázás önmagában is gyógyító hatású mint fizikailag, mint mentálisan, és irányítottan felhasználva pozitív hatásait az eredmények hamarabb érezhetőek, emellett élményekben gazdag lesz a gyógyulás folyamata.
 

Vezetett túráim során a legfőbb célom túratársaimat fizikailag és pszichikailag egy minőségileg magasabb szintre emelni.

Rendelőnk az erdő! Gyere gyógyulj velünk!

 

 

 

Utoljára frissítve: 2015. október 04., vasárnap 14:32
Tovább a kategóriában: Az erdő a mi rendelőnk »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Youtube videók

 

Zemplén

 

 

A Bükk

 

A Mátra gerincén

 

Facebook oldalunk