2015. október 01., csütörtök 14:23

Az erdő a mi rendelőnk

A természetközeli szabadidős tevékenységek különösen szép és értékes formája a túrázás.

A túrázás ötvözi a testmozgást a természetben tartózkodással, ami minden ember egészsége és gyógyulása szempontjából kimondottan előnyös. Túrázás közben ismét a természet részének érezheti magát az ember, újra képessé válik arra,hogy figyeljen magára, és megtapasztalja az önismeret élményét. Visszatalál a gyökereihez.

 

A lényeg, hogy a túrázás pszichoplógiai és orvosi szempontból is optimális egészségfejlesztő, mert egyszerre tölt be közösségi, egészségügyi és lelki szerepet. miközben fejleszti az állóképességet.


Különféle bajaink, testi-lelki problémáink kezelése végett mind inkább érdemes a természet felé fordulni, segítségét kérni, erejét felhasználni gyógyulásunk érdekében.
Terápiás túráink kiválóan ötvözik az alternatív gyógymódokat, a természetgyógyászatot, a pszichoterápiát a szabadidő élményekben gazdag eltöltésével.
 

Terapeuta túravezetőink segítségével a kikapcsolódás mellett a konkrét meglévő és rejtett testi-lelki problémákra kínálunk megoldást a természet gyógyító erejét is alkalmazva.
Túráinkat speciálisan, az egyént kiemelt figyelemmel kísérve, kis létszámú (10 fő) csoportokban szervezzük. A csoportokban hasonló problémákkal küzdő túratársak alkotják, ezáltal kihasználjuk a közösség erejét is.

 

Hisszük és valljuk, hogy terápiás túráink felejthetetlen élményt, gyógyulást, és teljesebb, kiegyensúlyozott, minőségi életet fognak nyújtani.


              "Az erdő a rendelőnk!"

Utoljára frissítve: 2017. január 29., vasárnap 16:49

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Youtube videók

 

Zemplén

 

 

A Bükk

 

A Mátra gerincén

 

Facebook oldalunk

Előző túráink

A Gilitka túrán jártunk, 2017. 04. 29, Szarvaskő

2017. máj. 05

A Gilitka túrán jártunk Sok érdeklődőt elriasztott a borongós, hűvös idő, így meglehetősen kis létszámmal vágtunk neki a túránknak. Szerencsénkre…

Bél-kő túra képekben, - Bükk, 2017, április 8

2017. április 10

Remekül sikerült az első idei túránk, a jó időnek, a csodálatos környezetnek és nem utolsó sorban a kedves, vidám társaságnak…

Tüdőtisztító túra

2017. január 15

Sziasztok! Egy könnyű kis téli túrával nyitjuk az évet. A szoba melegéből kimozdulva tisztítsuk ki a tüdőnket, mozgassuk át izmainkat…