Thursday, 01 October 2015 14:23

Az erdő a mi rendelőnk

A természetközeli szabadidős tevékenységek különösen szép és értékes formája a túrázás.

A túrázás ötvözi a testmozgást a természetben tartózkodással, ami minden ember egészsége és gyógyulása szempontjából kimondottan előnyös. Túrázás közben ismét a természet részének érezheti magát az ember, újra képessé válik arra,hogy figyeljen magára, és megtapasztalja az önismeret élményét. Visszatalál a gyökereihez.

 

A lényeg, hogy a túrázás pszichoplógiai és orvosi szempontból is optimális egészségfejlesztő, mert egyszerre tölt be közösségi, egészségügyi és lelki szerepet. miközben fejleszti az állóképességet.


Különféle bajaink, testi-lelki problémáink kezelése végett mind inkább érdemes a természet felé fordulni, segítségét kérni, erejét felhasználni gyógyulásunk érdekében.
Terápiás túráink kiválóan ötvözik az alternatív gyógymódokat, a természetgyógyászatot, a pszichoterápiát a szabadidő élményekben gazdag eltöltésével.
 

Terapeuta túravezetőink segítségével a kikapcsolódás mellett a konkrét meglévő és rejtett testi-lelki problémákra kínálunk megoldást a természet gyógyító erejét is alkalmazva.
Túráinkat speciálisan, az egyént kiemelt figyelemmel kísérve, kis létszámú (10 fő) csoportokban szervezzük. A csoportokban hasonló problémákkal küzdő túratársak alkotják, ezáltal kihasználjuk a közösség erejét is.

 

Hisszük és valljuk, hogy terápiás túráink felejthetetlen élményt, gyógyulást, és teljesebb, kiegyensúlyozott, minőségi életet fognak nyújtani.


              "Az erdő a rendelőnk!"

Last modified on Sunday, 29 January 2017 16:49

Media

15559 comments

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Youtube videók

 

Zemplén

 

 

A Bükk

 

A Mátra gerincén

 

Facebook oldalunk

Legújabb túránk

Bél-kő túra képekben, - Bükk, 2017, április 8

10 April 2017

Remekül sikerült az első idei túránk, a jó időnek, a csodálatos környezetnek és nem utolsó sorban a kedves, vidám társaságnak…

Tüdőtisztító túra

15 January 2017

Sziasztok! Egy könnyű kis téli túrával nyitjuk az évet. A szoba melegéből kimozdulva tisztítsuk ki a tüdőnket, mozgassuk át izmainkat…

Kocogás

23 October 2016

Nagyon sokan szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól, de rengeteg próbálkozás, erőfeszítés és fogyiprogramok után sem sikerül látványos erdményeket elérniük. Ráadásul a…